Mindig az ügyfél fejével gondolkodunk, és tudunk az ő nyelvükön beszélni

Schneck Zsolt

Schneck Zsolt

Shield Informatics CEO

Cikk megosztása:

Ügyfeleink között a 30-50 fős vállalkozásoktól (ügyvédi irodák, építőipari cégek, egyebek) a 900 fős kutatóintézetig sokféle szervezet megtalálható.

Fő tevékenységünk a szerver- és kliensüzemeltetés, valamint a helpdesk szolgáltatások nyújtása – utóbbit a nagyobb szervezeteknél kihelyezett munkatársakkal oldjuk meg, míg a kisebbeknél, illetve a szervereknél a távfelügyeletet alkalmazzuk. Összesen mintegy háromezer végfelhasználó számára biztosítjuk a gond nélküli számítógép-használatot.

A személyes jelenlét és a felhőalapú, biztonságos távmenedzsment kombinációjával egyszerre tudunk személyre szóló, mégis hatékony szolgáltatásokat kínálni

Alapvetően Microsoft-technológiákkal dolgozunk, de külsősök segítségével vállaljuk Linux-rendszerek üzemeltetését is. A működtetés mellé tanácsadással és rendszerintegrációval szolgálnak ügyfeleiknek, informatikai auditot is végezünk, illetve kiemelt Microsoft-partnerként felhőalapú rendszerek (Microsoft 365, Azure) működtetését. Utóbbiakra mind nagyobb az igény, mert a KKV-s ügyfélkör rájött, mennyire fontos az informatika az üzletmenet szempontjából, a felhőmegoldások pedig gyors, beruházásmentes és mindenhonnan elérhető alkalmazásokat jelentenek. A felhasználók azt is értékelik, hogy a szakzsargon helyett az ő nyelvüket beszélik a Shield munkatársai.

Számunkra fontos, hogy figyelünk arra, hogy ne az éppen divatos vagy legnagyobb árrést kínáló megoldást kínáljuk az ügyfélnek, hanem azt, amire tényleg szüksége van.

Maradjon Velünk!

Legfrissebb Cikkek

Kiszervezés? Igen!

  Aki mindenhez ért, nem ért semmihez…   Profin képzett IT-s csapatot vásárol magának az, aki kiszervezi IT-infrastruktúrájának üzemeltetését. A vállalatok fő tevékenységükkel foglalkoznak, miközben

Olvasson tovább